Fira d’Experimentació de Manresa

En primer lloc, volia disculpar-me per tenir el bloc una mica abandonat, estant sent uns dies una mica atrafegats tant a nivell familiar com laboral, i el cansament passa factura al final del dia, què és el moment en que aprofito per escriure.

Aquesta setmana us volia explicar la petita escapada que vam fer en «petit comité familiar» els pares amb la peque de la família. Vam anar a la Fira d’Experimentació de Manresa 0-6 anys, on vam gaudir d’un matí de ciència, experiments i activitats sensorials d’imaginació, creativitat entre d’altres.

IMG_8962

Aquesta fira està organitzada pels estudis d’Educació Infantil d’UManresa, on participen estudiants d’aquesta universitat, junt amb mestres d’educació infantil de les escoles del Bages.

«Aquesta iniciativa pretén apropar la ciència als infants, té com a objectiu oferir una activitat infantil, contribuir en la dinamització del món educatiu del territori i que els estudiants d’Educació Infantil posin a prova les propostes que elaboren en l’assignatura Didàctica de Coneixement del Medi.» ( extret de la pàgina web de la UManresa )

Nosaltres vam poder gaudir durant el primer torn del matí ( n’hi havia 2 ) d’un munt d’activitats molt divertides i esgrescadores. Tant la peque com nosaltres vam poder xalar de valent tots plegats!

Passar un dia en família, sols amb la nena, va ser un moment molt especial, ja que la pobra ha de compartir el temps amb els seus germans, i adaptar-se al seu ritme i activitats; vam pensar que també li aniria bé que tingués als pares per ella sola i ens disfrutés al 100%.

A continuació podreu veure a les fotos les diverses activitats que hi havia exposades, des de construccions creatives, activitats científiques, de manipulació, de raonament i lògica, però en definitiva tot un seguit de propostes molt engrescadores i atractives pels infants.

Pels que no us vau assebentar a temps, la UManresa també ofereix el Lab 0-6, una proposta que també apropa la ciència i experimentació als infants fins als 6 anys. Aquesta activitat està disponible tots els diumenges, sota prèvia reserva, us enllaço la web on podeu reservar dia i hora.  Lab 0-6

Sens dubte intentarem repetir l’experiència el proper  any! Us ho recomano!

video de la fira d’Experimentació

En el vídeo que adjunto, sortim ( i força ) a la notícia la TV sobre la Fira d’Experimentació.

2 Comentarios

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s