Bombolles Gegants!

Com diu el refrany: » Lo prometido es deuda», l’altre dia vaig penjar a Instagram una activitat molt divertida, fàcil i senzilla, i molts de vosaltres em vau preguntar com ho havíem fet, així doncs, us ho explico aquí al bloc!

Per tal de fer les bombolles gegants necessitarem:

IMG_4477

  • 1 recipient de plàstic transparent.
  • aigua tèbia o calenta.
  • glicerina
  • rentavaixelles
  • palletes de plàstic ( si són fluorescents millor)
  • tèmpera fosforescent
  • taula de llum ( opcional)
  • llums leds que canviin de color, amb opció de llum ultravioleta/ negra

 

En 1r lloc posem l’aigua tèbia o calenta al recipient, afegim la pintura de tèmpera fosforescent, un bon raig de glicerina i ho barregem tot.

Quan està ben barrejat, afegirem el rentavaixelles, de marca Fairy, no em pregunteu per què, però les bombolles fetes amb aquesta marca surten espectaculars, amb gran diferència d’altres marques o marca blanca. Ho tornem a barrejar i ja ho tenim preparat.

Si teniu taula de llum amb opció de colors, posant el violeta, obtindreu la llum negra i l’efecte de la pintura fosforescent serà espectacular, al mateix temps, amb les llums leds extres podeu tenir també l’efecte de fosforescència.

Com podeu veure, és una activitat molt senzilla de realitzar i al mateix temps ens aporta hores de diversió.

IMG_4485

Un joc en el que les hipòtesis, anticipacions i creativitat es desenvolupen al màxim, al mateix temps que entren en joc les habilitats sensorials i bucofonatòries al treballar el control del buf: bufades llargues, curtes, fortes, fluixes per tal d’aconseguir bombolles grans petites o gegants!

IMG_4494

El secret està en utilitzar un rentavaixelles adequat i sobetot afegir el toc màgic de la glicerina, que farà que les bombolles es mantinguin inflades i no s’explotin de seguida. La podreu trobar a les farmàcies.

I fins aquí el pas a pas de com aconseguir fer bombolles de sabó gegants!

 

Ja em direu que tal us han sortit!!!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s