Gargar Festival de Penelles

Ja feia un temps que teníem pendent visitar el poble de Penelles, a La Noguera, i recórrer els seus carrers per descobrir les obres d’art que guarneixen les façanes de les cases, edificis i murs, i aquest any hem pogut anar-hi.

Aquest festival no sols posa a Penelles en el mapa, sinó que ha transformat per complet la fesonomia de la vila. Artistes d’arreu del Món s’apleguen any rera any i plasmen les seves obres per tot arreu.

Les activitats que es duen a terme són per tot tipus de públic, des dels més petits fins als més grans: tallers, exposicions, mercat de productes artesans, concerts…però el que més ens ha agradat ha estat passejar per tot el poble en busca dels graffittis i descobrir en els racons més inverosímils vertaderes obres d’art.

Si voleu descobrir la resta de graffittis, haureu de visitar Penelles, segur que no us en penedireu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s