Gargar Festival de Penelles

Ja feia un temps que teníem pendent visitar el poble de Penelles, a La Noguera, i recórrer els seus carrers per descobrir les obres d’art que guarneixen les façanes de les cases, edificis i murs, i aquest any hem pogut anar-hi.

Aquest festival no sols posa a Penelles en el mapa, sinó que ha transformat per complet la fesonomia de la vila. Artistes d’arreu del Món s’apleguen any rera any i plasmen les seves obres per tot arreu.

Les activitats que es duen a terme són per tot tipus de públic, des dels més petits fins als més grans: tallers, exposicions, mercat de productes artesans, concerts…però el que més ens ha agradat ha estat passejar per tot el poble en busca dels graffittis i descobrir en els racons més inverosímils vertaderes obres d’art.

Si voleu descobrir la resta de graffittis, haureu de visitar Penelles, segur que no us en penedireu.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s