Redescobrint el parc de «La Carbonera» a la Mitjana

Fa uns dies vam anar al Parc Natural de la Mitjana, a Lleida, i vam poder redescobrir la zona infantil de «La Carbonera», que ha estat recentment reformada, afegint diferents mòduls de joc.

La Mitjana és un espai natural que ens encanta, ho tenim a la mateixa ciutat, i en un moment s’arriba des de qualsevol indret. Teníem molta curiositat per veure les millores que havien fet des de l’Ajuntament de Lleida, ja que ha estat una de les millores de la ciutat que va sorgir de la votació dels Pressupostos Participatius per la Ciutadania iniciativa de la Paeria, i que justament nosaltres havíem votat; així que les expectatives eren força altes, i la veritat, no va decepcionar gens.

IMG_5690 (editado)

Els nous jocs estan pensats per a què nens amb capacitats diverses puguin gaudir-los, així per primer cop trobem jocs inclusius a la nostra ciutat, esperem que no siguin els últims, i poc a poc en vagin creant més per diferents zones de Lleida.

Les noves zones de joc inclouen un telèfon a distància, tobogans i moduls tàctils, un pont llevadís, zones d’equilibri i construccions per trepar i grimpar, un puzzle tàctil amb imatges d’animals que hi ha a la zona ( que no vam saber com es jugava, però és bonic i vistós), un mòdul circular i una zona de treball i transbassaments de sorra.

Aquestes són les novetats del parc de la Carbonera, nosaltres hi tornarem ben aviat, no podeu tardar en anar i gaudir en família!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s