Qui som? Quienes somos?

Els Ilergetes són els avantpassats dels habitants de Lleida, la nostra terra, i ciutat a la què estimem molt.

Som aventurers, forts y guerrers, està escrit al nostre ADN. Aquesta tribu íbera va lluitar contra els romans per defendre la seva terra.

El nom d’aquest bloc és un homenatge a aquells homes i dones que van defensar a capa i espasa allò què més estimàven: la seva família, la seva terra, les seves idees, i lo de petits, és un homenaje als meus fills , som una petita tribu guerrera, on cada dia és una aventura, amb lluites, festes i moments de tot tipus.

 

Los Ilergetes son los ancestros de los habitantes de Lleida, nuestra tierra, y ciudad a la que queremos mucho. Somos aventureros, fuertes y guerreros, nos viene de raza. Esta tribu íbera luchó contra los romanos para defender su tierra.

El nombre de este blog es un homenaje a esos hombres y mujeres que defendieron a capa y espada aquello que más querían: su familia, su tierra, sus ideas, y lo de pequeños, es un homenaje a mis hijos, somos una pequeña tribu guerrera, donde cada día es una aventura, con luchas, fiestas y momentos de todo tipo.