Lleida Juga! Festa de les Ludoteques Municipals de Lleida

El passat divendres vam assistir a la gran festa que organitzen la xarxa de ludoteques Municipals de Lleida, per conmemorar el Dia del Joc, i en el que aquest any es celebren els 20 anys d’aquests equipaments municipals.

IMG_2296

La festa es porta a terme als Camps Elisis, que transforma cada un dels seus racons en diferents espais de joc, amb propostes que van des de l’experimentació sensorial, als jocs tradicionals o també jocs d’aigua.

Aquest any també es va presentar en societat la recent inagurada «Associació per al Joc Lliure», que va comptar amb un espai de jocs d’experimentació i construcció, com els «Trigonos», i també les estructures de psicomotricitat per afavorir el desenvolupament del moviment lliure, de «Fet de fusta fet a casa», l’espai de creativitat amb la paleta de colors d’Arno Stern i jocs de creació lliure amb fusta natural.

A més a més de les propostes de joc de les ludoteques municipals, vam tenir l’oportunitat de jugar a escacs amb l’Acadèmia d’escacs del Josep Oms.

La festa també comptava amb la presència de botigues especialitzades en la infància i el joc, com el «Mestre» o «Son la Pera».

Una tarda divertida i engrescadora on grans i petits vam gaudir d’allò més!

Des d’aquí volem felicitar a la xarxa de ludoteques municipals per aquests 20 anys, i a tots el ludotecaris per la increïble tasca que fan dia rere dia!

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s