Wishlist per aquests Nadals

Resulta que aquest any el Nadal serà una mica diferent, els meus dos fills grans ja han descobert el “secret del Nadal”, i tot i pensar que s’ho prendrien malament o seria un shock, almenys pel mitjà, la sorpresa ha estat la seva reacció, una barreja entre alegria, felicitat i alleujament.

Farà cosa d’un mes, amb el gran comentàvem què li faria il·lusió de demanar als Reis Mags, i ell responia, al tiet li diré que hem compri X regal, i jo li deia, al tiet no, als Reis per què t’ho portin a casa del tiet, i ell amb cara de circumstància ens deia: Buenooo al Reis de casa del tiet. Ja us podeu imaginar la situació, jo tenia la mosca al nas dels seus dubtes, però per temor que no li aixafés la sorpresa al mitjà, no dèiem res.

Fins que un dia, el mitjà, mentre anàvem en cotxe (les preguntes indiscretes SEMPRE les fan al cotxe, no se per què) amb sa germana petita, va i solta: El Tió sou els pares, no? Ja podeu imaginar la meva cara desencaixada, sols hem va sortir: Calla, a l’arribar a casa, ja parlarem! Menys mal que la petita no es va adonar de res.

Dit i fet, només arribar a casa, ens tanquem al bany per tenir la “conversa”, l’únic que li va sortir va ser: Toma! Ho sabia! Ho explicaré a tothom! Ja hem veus a mi intentant fer-li entendre que no podia dir res a ningú, que era el nostre secret, i ara el meu ajudant i còmplice, al que es va unir el gran i amb una eloqüència que no m’hagués imaginat mai, ens diu: Pues claro mamà, era evident! Era obvi que ho feu vosaltres!

Després d’aquest moment, la carta dels Reis/ Pare Noel ha passat a ser una mica diferent, no sé si el fet de descobrir el secret, ha fet que s’adonessin de l’esforç que fem els pares, i s’hagin contingut en demanar coses, inclús els hem ajudat una mica, ja que no gosaven a demanar massa regals.

El pacte ha acabat amb una llista de 3/4 regals cadascú, incloent casa nostra i la dels avis/padrinets.

A l’hora de fer la llista de regals hi ha uns consells molt interessants que ajuden a fer una bona elecció seguint un criteri lògic i responsable, és la coneguda com “REGLA DELS 4 REGALS DE NADAL”

1.       Quelcom per posar-se, ja sigui roba, sabates o complements. ( Hem demanat botes d’aigua pels 3 lopecitos)

2.       Quelcom per llegir ( uns contes preciosos: Talpet terratrèmol, d’Anna Llenas; el lllibre Wonder, fa poc vam anar al cine a veure la pel·lícula i ens va encantar; i la Casa del Ratolins, de Karina Content)

3.       Quelcom que realment desitgin ( aquí hi ha varietat: pista de cotxes florescents Twister tracksmaxresdefault

( amb el tema de la pedagogía llum que ens encanta hi empasta molt bé); playmobils, el joc del Monopoly, una nina amb cabells llargs per poder jugar a pentinar, un set de perruqueria ( fet DIY, ja que els que hi ha al mercat no m’acaben d’agradar) i un robotet aranya.71ceelqmnfl-_sl1500_

 

4.   Quelcom que els faci falta. ( es podria connectar perfectament amb el punt número 1)

 

I a mi personalment m’agrada afegir quelcom que sigui per compartir en família, i sigui una sorpresa.

Aquest any ens hem llençat de la moto i el regal sorpresa i per compartir en família, no és un altre que la taula corba de Wobbel, i com ja tenim algun nen grandet, i com a nosaltres també ens agrada jugar i gaudir amb ells, hem escollit el model XL tot de fusta color natural i sense feltre,  no us penseu que la nostra casa és enorme, és un pis normalet, haurem de fer espai per poder-hi jugar, però no és cap problema.

welcome-2

La taula corba l’hem comprat a la botiga Son la Pera de Lleida, unes noies maquíssimes i súper atentes, tenen una botiga preciosa plena de joguines meravelloses i articles per nadons; a més de la taula corba, també hem escollit alguna coseta pel dia de fer Cagar el Tió, en concret uns rellotges sensorials per la taula de llum de la casa Tickit

92092_1

Al proper post explicaré com he fet el set de perruqueria DIY i explicaré el que ens cagarà el Tió.

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s